Piggare nu!..haft en skön dag <3

Jahaja im back i bloggsson haha höhö.

Idag fick Emilia sitt vaccin mot tbc och det gick ju prima, min lilla pärla va så duktig så!
Efter det så åkte vi raka vägen för att plocka upp Cornelia från förskolan där hon hade påskpyntat lite till (söta små kycklingar).
Efter det köpte vi en onsdagsglass till henne och vips kändes dagen så underbar, att se sin lilla skapelse bli så glad för en glass är ju fantastiskt!

Sen väl hemma lagade jag lax och potatis (vart helt ok) haha. Jag lagar kanske inte mat god som en kock men familjen vart mätta och belåtna..

Ett bad för barnen blev det oxå. Just nu sover mini och Cornelia kollar madicken. Lite bilder på busungarna:





Cornelia min sol!


Emilia min andra sol!


Systra mi <3


Jag ger er en blink! haha


Mina fina!


Nu har ni lite å titta på iaf haha..
Se you later!

Börjar jag bli förkyld?!!

Känner mig riktigt risig och på g att bli sjuk tror jag, febern visar lite tendens att kunna stiga och det känns i kroppen att man inte alls e som vanligt! Träningen går ju åt skogen då *tråååkigt*.

Ska åka till Gävle till Sandra för att "fira" påsk med hennes och min bebis!! Jag vill ju verkligen åka så nu får jag bli bättre foort. Det visar väl sig!

btw så lämnade jag min stora tjej på förskolan seent idag då jag knappt sovit inatt! Kl 10 var vi där och sen promenera hem yr i bollen. Nu ska jag ta en kopp kaffe och se om jag kan rycka upp mig.

Ska till bvc med Emilia senare också, ta spruta i benet =(. Tycker inte alls om när dom sticker henne, men vilken förälder gör det?!...ingen bil har jag idag heller ååååhhhh!!!

Hoppas ni mår bra där ute!



Puss puss ///Jenny

Jag är kär!!!!!...

I denna vackra fantastiska fondtapet!...den SKA vi ha i vårat sovrum,bakom sängen! Va tycks? =)



Lekt, kollat färg/tapeter och klippt/rakat mannen...

...Och såhär snygg blev han:



hahaha...naturligtvis fortsatte jag ju och rakade av hela barret! thats my love <3


Som sagt kollade vi tapeter och färg också, det är svårt när man ska välja på så otroligt mkt fina saker. Man vill typ ha 100 fondväggar med olika färger haha...men hur snyggt skulle de bli? Gud va jag längtar tills flytten nu!

Ska föresten bo hos min kära mamma i Småland 2 veckor oxå, med barnen såklart. Saknar henne och mina syskon enormt. Inte ofta man ses då dom bor där och vi här liksom.

Ja ja nog tjatat om idag, nu blir de Arn 2 och ett glas rött *mys*



Ta hand om er där ute!...Kärlek!

Ut och cykla med cornelia, sen naprapaten!

Som sagt ut och cykla en stund med min dotter nu, sen ska jag iväg till naprapaten för att se om han kan hitta "felet" i min nacke som orsakar min hemska huvudvärk!. Hoppas verkligen han hittar nåt att arbeta med! jag har haft huvudvärk i snart 7 månader och ett tag var det hemskt jobbigt, men nu kommer den inte VARJE dag iaf!

Imorse var jag hos grannen och fikade lite, trevligt då det var ett tag sen sist!. Är det något jag kommer sakna här så är det mina fina grannar!!

Som vissa redan vet så ska vi flytta! till en större =). Det är en 4:a på 92 kvm och det var kärlek vid första ögonkastet! Fortfarande Älvsjö...det kommer bli såå fint där sen när allt e på plats...för er nyfikna: bilder kommer sen *lovar*

Ja ja, nu en kopp kaffe sen iväg med dottern!

Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll!!!



Shing!

Arn igår och ny grå dag!

Tjenis penis!

Igår kväll somnade barnen bums helt däckade efter all lek på em. Skönt tyckte vi eftersom vi hade valt ut att äntligen kolla på filmen Arn och det var på tiden haha, den kom ut 2007 tror jag. Verkligen spännande och en film i min smak! =).

Idag fick jag sovmorgon igen (bortskämd med det <3). Idag ska vi inte göra något speciellt, mannen ska träna strax och sen är det min tur att dra iväg på bodypump eftersom jag åt så onyttig mc-donalds igår =). 

Jag började ju träna för drygt 6 veckor sedan och jag håller i det! jag vill liksom få in det som en helt vanlig vardags grej i mitt liv så man håller igång. Känns kul eftersom jag känner mig mycket piggare och gladare när jag får göra av med lite endorfiner! =)..så håll tummarna för mig att det ska bli bra resultat av det hela också hahaha!.

nu blir de städa av här (för ovanlighetens skull)



sing a long & shingeling!  

Cornelia möblerar om i skåpen!


Hoppgungan är kul!


Ensam hemma med kidsen!

God dag!

Idag fick jag sovmorgon och vaknade kl 11.00 (tack älskling). Nu är det tråkväder ute och igår va de rena våren med 10 +++ W up liksom?. Vad ska man hitta på?.. Idag ska mannen med grabbarna och åka gokart och ha kul medans jag ska va hemma med pärlorna (minst lika kul).

Just nu sitter jag och väntar på mc-donalds hahaha och sen ska jag träna i veckan så det går jämt ut. Borde hoppa denna onyttiga mat nu eftersom sommaren närmar sig med stormsteg, men sista säger vi ;-)

å å jag hör någon vid dörren =))


hej hopp & på återseende!

Hemma igen & blogg!!!

Tjeena!

Vart hos Jessica med Emma och haft riktigt mys med tacos, vin, ostbricka mm...lets dance kollade man såklart in...jag tyckte de va grymt att Mattias vann men hade helt ärligt gillat claudia oxå. Vilket som =). Nu e jag hemma igen och är ganska seg, ska snart sooova gott ZZzzz.

Ja juste, jag har ju skapat en blogg oxå hahaha skriver visst i den nu =D. Meningen med den är att jag ska få skriva exakt vad jag känner och tycker känns bra liksom. En dagbok för mig helt enkelt. Den ska avlasta mig med mina tankar om saker och ting som vill ut liksom. Så gilla eller ogilla spelar ingen roll (lr jo såklart de första är ju att föredra haha). men den är mest till för mig...eftersom jag skrev otroligt mkt när jag var yngre alltså brev och dagbok som gjorde att jag mådde bra helt enkelt så tänkte jag testa känslan på nytt fast på ett "modernare" sätt.



Må gott, nu ska jag sova!

Natti!!!


Tjejkväll



Nu har vi tjejkväll hemma hos Jessica! Mysigt=)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0