Jo, jag lever!.

Snart flyttar vi, den 28 april närmare bestämt men då är det bara utflytt och inflytt sker den 20 maj. Vilket innebär att jag och barnen ska bo hos min mamma i Småland i 2 veckor och hos svärmor här i sthlm sista veckan. Det kommer bli såå skönt att få umgås med mamma och mina syskon. Som jag har saknat dom!!..

Så jag får nog lite tid över att blogga från mamma och lägga upp lite roliga bilder då!

Tålamod alla glada!


Höres senare!



Puss

Finns ingen tid!...

..för att blogga just nu, speciellt inte om de ska va kul med lite bilder mm. Jag kommer tillbaka snart. Men just nu e de mkt med bla. flytt.

På återseende!



Puss <3

Vanlig dag!

Idag har jag inte haft mkt för mig. Gick upp, lämnade c på förskolan som jag så fint måste lära mig kalla det haha. Sen hem igen och fikade lite hos grannen. Gick ut i solen och tog en promenad och handlade lite mat. Hämtade C och mannen kom hem och gjorde spagetti med köttfärsås. Sen bar det av till träningen och det var spinning+core. Måste dra i en hööögre växel nu eftersom sommaren är runt hörnet känns det som. Men jag funderar allvarligt på att köpa en badräkt haha och gärna en med ben på hahaha lr kanske en våtdräkt? uschh men jag är glad ändå, och jag försöker göra något åt mitt "ideal" som jag vill ha!!,,,Idag fick jag en fet sträckning i nacken som INTE är skön *ajajaj*...får se hur det känns imorn =(.

Kom upp ur badet för en stund sen och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon är en rolig dag som jag ser fram emot mkt. Jag ska nämligen träffa min storebror som jag inte ens minns jag såg senast (kanske ett år sen?). Guud vad jag saknat han och det ska bli så kul att få se han och krama om han. =),,Jag åker med Emilia och min kusin och hennes son.

Nu blir det packa ihop lite kläder som ska på mig och E imorgon!


God natt alla där ute!!..ta hand om varandra!

se you later!!!

<3


Shing shong och massa sooool...

Idag vaknade vi tidigt och åkte å hämtade barnen, käkade frukost hos svärmor och drog sedan mot parken och lekte med barnen. Köpte en varsinn kaffe och en glass åt Cornelia. Mös och hade bara myyys =)..

Sen vart de träna på schemat och bodypumpen satt fint!, Sen badade jag med min lilla smurf såå mysigt så det är inte sant (Emilia ääälskar att bada) och Cornelia med föresten. Finns det barn som inte gillar att bada?! säkert!..

Nu drog mannen på fotboll och jag ska strax natta Cornelia för smurfen sover redan! Nästan inget packande alls i helgen *typiskt* vi måste verkligen sätta fart med de nu.

Vi har bestämt att behålla våran soffa. Det är en underbar soffa men stoor som attans så vi var lite trötta på den och tänkte köpa en ny eller två nya, eftersom den säckat ihop liksom. Men sen så fick jag ett ryck och tvättade den och puffade till den som attans och guuuud det vart ju som en ny soffa igen *i love it*.

Nä nu e de wipe out...ska försöka få bort Cornelia från tv:n...det är Dumbo på högvarv haha



Hej hopp Puss


Hemma och ofrivilligt barnfria...

Ja, så är det. Jag har haft extrem huvudvärk idag och kände mig så frustrerad över det så vi lämnade barnen till svärföräldrarna och åkte in till akuten med mig!!...för nu är jag så JÄVLA less på denna jävla huvudvärk..mmm ursäkta språket men så är det!...efter 7 månader med ständig huvudvärk varje dag så är jag LESS!!!

Först gjordes ekg och koll på hjärtat samt blodtryck, puls och några rör blod vart jag av med. Sen fick vi sitta i 5 timmar och vänta på läkaren, vilket jag inte hade några problem med eftersom jag verkligen vill få slut på den här värken. Det "ända" som störde mig var ju att tiden blev sovdags för barnen och det resulterades i att barnen fick sova hos farmor. (Inga problem med heller igentligen eftersom dom har världens bästa farmor,farfar, faster och farbror <3) Fick även neurologisk undersökning eftersom det är huvudet det är knas med.

Men sen till saken: Alla prover såg bra ut och inga onda aningar men för att läkaren skulle kunna köra uteslutningsmetoden rätt så valde han att skriva en remiss åt mig till hjärn-röntgen, om någon vecka blir jag kallad. Lite nervöst men så SKÖNT att äntligen få veta om det är ngt konstigt med huvudet. Hoppas allt ska gå bra.



Nu e vi hemma och mannen kollar sin kära fotboll så klart!...tack till han som alltid finns vid min sida =) <3

Efter det ska vi kolla en film sen blir det nanna kudden!

Trevlig kvällis!




Puss

Hemma med barnen och försöka packa?!!

Ja, det var inte de lättaste att få motivation till att packa när man har fullt ös med trollen =) Så de fick bli EN kartong med skor i haha. Nu e jag riktigt trött så jag ska inte sitta här och babbla massa skit. Lite bilder från idag bjuder jag på!...



Hittade Emilia under bordet! =)



Cornelia suris, efter att ha spillt såpbubblor 5 gånger på golvet så fick hon inte leka mer med dem inomhus!

 

Lika?? <3




Det var slutet för idag...nu ropar sängen!!!

Natti natti!!

///Jenny


Depp dag!...

Idag har jag haft en riktigt jobbig deppig och trååkig dag!...Jag har packat och hypokondrat ner mig totalt!!..Ja, för er som inte vet så är jag otroligt bra på att tro att jag lider av alla sjukdomar man kan ha! (typ)..dessa tider med tankar som flödar går verkligen upp och ner!...så idag ringde jag hem mannen och bad han komma tidigare så jag fick sällis. Alla dagar är inte tiptop men just idaaag när solen värmde så fint och man ska va ute och bara sprudla av lycka! Nix inte jag. Tycker det känns stressigt och jobbigt med flytten just nu, men får ju skylla oss själva såklart som flyttar varje år hahaha...Men efter sol kommer regn och efter regn kommer SOL igen!! =)..bättre dagar ska de bli och jag längtar tills flytten e klar!

Skulle igentligen på "kalas" till min fina kusin som fyller 31 år idag GRATTIS underbara människa!!!! och sorry att jag inte orkade med att komma och fira dig!, presenten får du vid annat tillfälle =)

Imorgon ska jag packa lite till...behöver köpa mer kartonger oxå så man kan komma igång ordentligt. Idag tog jag en hel del i Cornelias rum och hon var så frågande när hon kom hem då hennes rum inte riktigt är sig likt!

Jaja, nu har jag missat DH oxå som jag längtat efter, men eftersom min man va så snäll som kom hem och stöttade mig så fick han se sin kära fotboll! =) <3


Hoppas alla ni haft en underbar dag!!


KÄRLEK!!!!!!
 

Idag va det ingen vanlig dag, för idag var det MIN födelsedag! =)

Hahaha ego liksom men vadå det var ju min fina dag idag och jag fyller hela 27 år wihooo ännu klokare, snyggare, snällare, smartare mm mm mm ;-)!

Dagen började med att min pappa och sambo kom förbi och grattade mig med fina blommor samt gav påskägg till barnen tack så mkt för det!...

Sen åkte vi och droppade av barnen till svärföräldrarna som skulle vara barnvakt några timmar eftersom vi skulle "fira" mig genom att äta på restaurang och mysa lite!...det blev kohpangang och det var supergott och trevligt, men jag föredrar nog phiphi iland där är det 10 ggr godare faktiskt! =) men nästa gång. Föresten så fick jag en heldag på hasseludden jasuragi(stavas?) av mannen i födelsedagspresent och det var meningen att nyttja den idag men lite mer framföhållning vill jag ha eftersom jag har tant röd på besök just nu. Inte så trevligt att bada då kanske hehe. Men väldigt glad och överaskad blev jag hihi <3

Sen efter det åkte vi till Heron City och fikade lite. Hann kolla lite möbler och handla lite mat hem oxå. Nu sover barnen sött i sängarna *mys*

Tack för den här underbara dagen och hoppas mitt år som 27 åring blir lika bra som starten haha!

TACK ALLA UNDERBARA VÄNNER SOM GRATTAT MIG IDAG!!!

Puss puss ///Jenny

Hemma igen efter besöket i Gävle!

Nu är vi på plats hemma och guuud vad jag har saknat min Cornelia, och mannen med såklart! <3

Vi har haft en superbra helg med fint väder och mys! gått omkring i solen, vart i stan och shoppat lite jag hittade två vårjackor åt barnen *gillar* sen köpte jag ett puder till mig själv och det var på tiden haha!

På påskafton käkade vi hemmagjord pizza och drack ett glas rött till det var super (ingen påskmat här inte), satt och pratade hela kvällen om allt möjligt sånt som man vill och behöver rensa av sig ibland!

Aston är en sån go unge och emilia diggar honom =) Vi har haft en bra helg helt enkelt och de tackar vi Sandra och Aston för!



Väl hemma möts jag av min man som inte alls möter upp mig som vi planerat utan snarare låg han och sov kl 14 och var bakis som jag vet inte vad hahaha...men men så kan de gå och man får skylla sig själv!

ikväll blir de väldigt lugnt och skönt med en film och gottis till!

Trevlig söndag alla glada! <3


Glad Påsk!!! =)







Mina fina påskkärringar hahaha!!!...vi har haft en rolig dag och imorn bär det av till Gävle! =)


TREVLIG PÅSKHELG ALLA <3


April, april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!

Jag vart grundlurad imorse, hahaha. Jag vaknade och bland de första jag brukar göra är att kolla mobilen för jag har den på ljudlös ibland om kvällarna. Så ser jag ett sms från min filuriga kusin där det står:::..

 Hej, igår fick jag plötslig magsmärta och så ont att vi åkte till sjukhuset, det var binikemask(stavas?) fatta vad äckligt den lever i magen..jag blir kvar här men vi hörs mer sen Puss....hahaha gissa om jag ens visste att de var 1:a april idag? näää...jäkla apa du ska få igen, vänta bara.

Får se om det finns fler luriga människor som vill luras idag då?!! =)

Jag är nyss hemkommen från min naprapat, guud så skönt de är när han behandlar mot min smärtsamma huvudvärk. Hoppas det leder till de bättre oxå!

Funderar på att åka till Kista och äta på PONG, det skulle inte sitta fel!..jag har bara ätit där en gång men guuud va de va gott!

Sen så fyller jag år snart oxå bläää 27 år hallåååå!!! vart tog åren vägen liksom? Jaja bara hajja läget helt enkelt och fira ist. Tjejmiddag med brudarna ska jag faktiskt ha =)) 


Hörs sen! Puss puss

RSS 2.0